miercuri, 5 decembrie 2012

TERAPIA CU MIERE SI SCORTISOARA

cannelle et miel

MIEREA SI SCORTISOARA POT FACE MULTE IMPREUNA!

¬S-a descoperit că o combinaţie de miere cu scorţișoară poate vindeca majoritatea bolilor. 


¬Mierea este produsă în majoritatea ţărilor lumii.
 ¬Medicina alternativă Ayurvedică, precum şi cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole
.¬Oamenii de ştiinţă de astăzi acceptă şi ei mierea ca pe un remediu foarte eficient  în tratarea multor tipuri de afecțiuni. 
¬Mierea poate fi utilizată în multe tipuri de afecțiuni fara a avea efecte secundare.
 ¬Stiința contemporană ne spune ca deși mierea este dulce, dacă se administrează în doze corespunzatoare,după indicațiile date de medic, ca medicament, nu va dăuna pacienților cu diabet. 
¬O revista faimoasă, Weekly World Newscare apare în Canada, a publicat în ediția din 17 ianuarie 1995 o listă de afecțiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinației de miere cu scorțisoara, în urma studiilor efectuate de savanții occidentali.

ARTRITA
¬Amestecati o parte de miere in doua parti apa calduta si apoi adaugati o lingurita de scortisoara pudra. Faceti o pasta si masati-o usor in partea de corp care va doare. 

¬Durerea cedeaza in interval de 15 minute, in cele mai multe cazuri. 
¬Pacientii cu artrita isi pot administra zilnic cate o cana de apa fierbinte cu doua linguri de
miere si o lingurita de scortisoara pudra..

¬Daca remediul se administreaza cu regularitate, chiar si artrita cronica poate fi vindecata. ¬Intr-un studiu recent efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat ca atunci cand doctorii le-au administrat pacientilor o combinatie de o lingura de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra inainte de micul dejun, timp de o săptămână, din 200 de pacienţi trataţi, 73 de pacienţi au scăpat complet de dureri în interval de o lună. Majoritatea acestor pacienţi nu puteau merge sau aveau o libertate de mişcare restrânsă dar după
terapie, au început să meargă cu mai puţine dureri.
CADEREA PARULUI
¬Cei care au probleme de caderea parului sau calvitie pot aplica pe par o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere, o lingurita de scortisoara pudra, inainte de baie, lasand-o sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul.

¬S-a demonstrat ca remediul este eficient si daca se pastreaza timp de 5 minute..
INFECTII URINARE
¬Luati doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar de apa calduta si beti. Distruge toti germenii din vezica urinara.
DURERI DE DINTI
¬Faceti o pasta dintr-o lingurita de scortisoara pudra si cinci lingurite de miere si aplicati pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) pana cand dintele nu mai doare.
COLESTEROL
¬Doua linguri de miere şi trei linguriţe de scorţisoară pudră, amestecate cu 450 ml.. de ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sînge cu 10% în interval de 2 ore.

 ¬Ca si în cazul pacientilor cu artrită, dacă remediul se administreaza de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului. 
 ¬Conform unei informatii publicate intr-o revistă medicala, mierea în stare pură consumată zilnic împreuna cu mancarea înlatura problemele de colesterol.
RACELI
¬Cei care sufera de răceli normale sau severe ar trebui să ia o lingură de miere călduţă cu 1/4 linguriţă de scortişoară pudră timp de 3 zile.

 ¬Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală şi curăţă sinusurile.
INFERTILITATE
¬Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma bărbaţilor.

 ¬Dacă barbaţii impotenţi vor lua cu regularitate două linguri de miere înainte de culcare, problema lor se va rezolva. 
¬In China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile, dar şi cele care doresc fortificarea uterului, au luat scortişoară pudră, timp de secole.
¬Femeile sterile pot sa ia un vârf de cuţit de scortişoară pudra cu o jumătate de linguriţă de miere şi să îşi frece gingiile cu această combinaţie, în mod frecvent pe toata durata zilei, astfel incît combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda in corp. 

¬Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzandu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cand au aflat despre acest remediu, atat femeia cat si barbatul au inceput sa consume miere si scortisoara in modul aratat mai sus. Femeia a
ramas insarcinata dupa cateva luni si a nascut gemeni la termen.
DERANJAMENTE STOMACALE
¬Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si indeparteaza ulcerele stomacale de la radacina. 

¬BALONARE 
 In conformitate cu studiile efectuate in India si Japonia, s-a descoperit ca mierea, in combinatie cu scortisoara pudra, ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac.
BOLI CARDIOVASCULARE
¬Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra. Ungeti pe paine sau umpleti clatitele cu aceasta pasta in loc de dulceata sau gem si mancati cu regularitate la micul dejun.

¬Reduce colesterolul din artere si salveaza pacientul de riscul unui atac de cord.
 ¬Pentru cei care au suferit deja un atac de cord, urmati acest remediu zilnic, pentru a
preveni aparitia unui alt atac

 ¬Consumul cu regularitate al produsului de mai sus reduce dispneea si intareste ritmul cardiac.
 ¬În America şi Canada , mai multe spitale si-au tratat pacientii cu succes, cand au descoperit ca arterele si venele isi pierd flexibilitatea si tind sa se astupe. Mierea si scortisoara îmbunătăţesc circulaţia sanguină.
SISTEMUL IMUNITAR
¬Utilizarea zilnică a scortisoarei pudră întăreşte sistemul imunitar şi protejează organismul împotriva bacteriilor şi atacurilor virale.
¬Oamenii de stiinţă au descoperit că mierea conţine diferite vitamine şi fier în cantităţi mari. ¬Consumul regulat de miere întăreşte corpusculii celulari ai leucocitelor care combat bacteriile şi afectiunile virale.
INDIGESTIE
¬Scorţisoara pudră presarată peste 2 linguri de miere administrate înainte de masă, înlatură aciditatea şi ajută la digestia celor mai grele mancăruri.
GRIPA
¬Un om de ştiinţă din Spania a demonstrat că mierea conţine un ingredient natural care omoară germenii de gripă, salvand pacientul de la îmbolnăvire.
LONGEVITATE
¬Ceaiul cu miere şi scortisoară, consumat cu regularitate, încetineşte efectele îmbătrânirii. ¬Pentru ceai, puneţi la fiert 4 linguri de miere, 1 lingură de scorţişoară pudră şi 3 căni de apă

.¬Beţi 1/4 de cană, de 3 până la 4 ori pe zi. Vă păstrează pielea sănatoasă şi fină
şi încetineşte efectele îmbătrânirii. 

¬De asemenea, creşte speranţa de viaţă, vă veţi simţi mult mai tânăr(ă) !
ACNEE
¬Formati o pastă din trei linguri de miere şi o linguriţă de scortişoară pudră. Aplicaţi această pastă peste coşuri seara înainte de culcare şi spalaţi-o cu apă călduţă, în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două saptamani, va înlătura coşurile de
la rădăcină.
INFECTII ALE PIELII
¬Eczemele, herpesul şi toate tipurile de infecţii ale pielii se vindecă prin aplicarea unei combinaţii de miere şi scortişoară pudră pe părţile afectate.
CURE DE SLABIRE
¬În fiecare dimineaţă pe stomacul gol, cu o jumatate de oră înainte de micul dejun şi seara înainte de culcare, beţi miere şi scortisoarâ pudră fierte într-o cană de apă. 

¬Dacă se administrează în mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii chiar şi a celor mai obeze persoane. 
¬De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grăsimi în organism, chiar dacă persoana respectivă consuma o dieta hipercalorică.
CANCER
¬Studii recente efectuate în Japonia şi Australia au aratat că s-au tratat cu succes cazuri de cancer stomacal şi osos.

 ¬Pacientii diagnosticati cu aceste tipuri de cancer ar trebui sa ia zilnic o lingură de miere cu o linguriţă de scortisoară pudră timp de o lună, de 3 ori pe zi (continuând desigur şi   tratamentul prescris de oncolog). Nu strică!
OBOSEALA
¬Studii recente au aratat ca continutul de zahar din miere este mai degraba folositor si nicidecum daunator vitalitatii organismului.
¬Persoanele de varsta a treia care consuma miere si scortisoara, în parti egale, au mai multă vitalitate şi flexibilitate. 

¬Dr. Milton, care a efectuat studii aprofundate in acest subiect, spune ca o jumatate de lingura de miere intr-un pahar cu apa, presarat cu pudra de scortisoara consumata zilnic, dimineata dupa ce ne spalam pe dinti, si din nou dupa amiaza in jurul orei 3.00 atunci cand vioiciunea organismului este in scadere, duce la imbunatatirea vitalitatii organismului, in interval de o săptămână.
HALENA
¬Locuitorii din America de Sud:Primul lucru dimineata, fac gargara cu o lingurita de miere si scortisoara pudra amestecate in apa fierbinte.. Astfel, respiratia lor isi pastreaza prospetimea pe durata intregii zile.
PIERDEREA AUZULUI
¬Mierea cu scortisoara pudra, luate zilnic in cantitati egale duc la refacerea auzului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update 
S-a constatat însă că nu orice scorţişoară cumpărată din comerţ poate fi folosită pentru terapie.
Vedeţi aici:
http://nazone.ro/2013/12/scortisoara-poate-fi-toxica.html
.

Niciun comentariu: