joi, 21 martie 2013

Kate Middleton va naste o fetita

Kate Middleton : jamais sans son bibi !

Ducesa de Cambridge va naşte în iulie o fetiţă - aşa cum au dedus ziariştii , deşi nici un anunţ oficial nu s-a făcut pe această temă ( oficial se ştie doar că soţia prinţului William este însărcinată, fără a fi precizat sexul copilului)

Întrebată de ziarişti, ducesa a spus că nu cunoaşte sexul copilului...

Presa se amuză între timp cu mici întâmplări nostime:
De pildă, la festivităţile de Sfântul Patrick, ducesa şi-a prins tocul într-un grătar ce acoperea un canal de scurgere...A reuşit să se desprindă, însă, cu graţie. 
Toată lumea îi admiră ţinutele impecabile, acompanate deseori de pălăriile mici numite "bibi".

Pălăria bibi

Pălăriuţele acestea, foarte la modă în anii 50, au revenit în modă în mare parte datorită preferinţei ducesei de Cambridge pentru ele.
Deja se găsesc de vânzare şi pe internet, în variante ieftine:


------------------------------------------------------------------------

Alta informatie utila:

Cum vorbesti cu un operator la *222 la Vodafone


Incercaţi combinaţia următoare:
1330


Primul '1' este 'factură şi servicii', iar ultimul '3' este pentru servicii active pe cont. Dacă intercalează tot felul de reclame în meniu, trebuie să le ascultaţi şi să apăsaţi tasta corespunzătoare pentru a sări peste ele.

Un comentariu:

Melissa spunea...

Desigur, intre timp toata lumea a aflat ca ducesa a nascut un baietel. Dar presa a gasit si gaseste mereu motive de a da "stiri de presa in exclusivitate" folosind tot felul de deductii dupa indicii vagi - cum a fost in cazul acesta faptul ca ducesa a privit cu atentie rochite pentru fetite nou nascute.
Tot ce conteaza este ca familia regala sa fie mereu in atentia presei, pentru a castiga popularitate, dupa scaderea drastica de popularitate din trecut, cand se pusese in discutie chiar renuntarea la monarhie in Marea Britanie.