sâmbătă, 20 aprilie 2013

Centrul Bucureştiului

Case parţial zugrăvite

A devenit un fapt comun la noi ca numai o parte din faţada unei case să fie zugrăvită, restul fiind lăsat - oarecum ostentativ - în stare jalnică. De cele mai multe ori, cei care îşi zugrăvesc partea de faţadă sunt cei care au amplasat acolo firme, pentru care au nevoie de un aspect onorabil al construcţiei. Numai că aspectul general obţinut nu e deloc onorabil. Vedem o construcţie "peticită", despre care eşti sigur că nu a fost întreţinută şi nici vorbă de a fi consolidată, deci una în care ai prefera să nu intri.
Halal reclamă pentru firma în cauză!
Iată un exemplu în plin centrul Capitalei:
O faţadă care ar fi putut să arate frumos dacă s-ar vi dat cu vopsea şi pe etajele de sus, dar care aşa cum este arată jalnic, ruşinos.
Şi se vrea un hotel de patru stele!
Emblema locului par să fie cele două reclame enorme care blochează o parte din balcoanele nezugrăvite. Din rău în mai rău, este evidentă încercarea nereuşită de a ascunde gunoiul sub preş, în loc de a da cu mătura.
Hotelul cu pricina pare să spună:
Da, vrem să fim hotel de  4 stele, dar nu avem clienţi, aşa că nu ne-am permis să zugrăvim tot imobilul şi încercăm să ne "cârpim" cu reclame.

Hotel în Bucureşti

Chiar dacă hotelul ocupă doar două sau trei etaje, iar în restul clădirii sunt apartamente , nu cred că privitorul care ar căuta o cameră la hotel stă să analizeze asta. El vede doar o imagine mizeră şi gata.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu: