sâmbătă, 17 februarie 2024

 

Vaccinurile cu  ARNm contra  COVID-19 : lecții trase din încercările pentru înregistrare și a campaniei mondiale de vaccinare 

M Nathaniel Mead, Stephanie Seneff, Russ Wolfinger, Jessica Rose, Kris Denhaerynck, Steve Kirsh, Peter A McCullough
National Institute of Health (NIH) a publicat pe 24 ianuarie 2024 articolul:

COVID-19 mRNA Vaccines: Lessons Learned from the registrational trials and global vaccination campaign. 

Pe scurt: 
 • „Înțelegerea noastră asupra vaccinării contra COVID-19 și impactul lor asupra sănătății și a mortalității a evoluat considerabil de la primele utilizări ale vaccinurilor. Rapoartele publicate asupra încercărilor randomizate originale din faza 3 au conchis că vaccinurile cu ARNm contra COVID-19 ar putea reduce considerabil simptomele de COVID-19.
  Între timp, au apărut probleme în privința metodelor, execuția și rapoartelor acestor încercări-pivot.
  O nouă analiză a datelor din încercările Pfizer a identificat o creștere semnificativă din punct de vedere statistic a evenimentelor nedorite grave (EIG) în grupa celor vaccinați.
  Numeroase EIG au fost identificate în urma autorizării de utilizare de urgență (EUA), mai ales decese , cancere, evenimente cardiace și diverse tulburări auto-imune, hematologice, reproductive și neurologice. În plus, aceste produse n-au fost supuse niciodată la teste de securitate și toxicologice adecvate, conforme cu normele științifice stabilite anterior.

  Printre alte subiecte majore abordate în această trecere în revistă narativă figurează analizele publicate asupra unor deteriorări grave cauzate unor ființe umane , probleme de control al calității și impurități legate de procese, mecanismele sub-iacente evenimentelor indezirabile (EI), bazele imunologice de ineficacitate a vaccinurilor și tendințele de mortalitate bazate pe datele din încercările pentru înregistrare. 
  Dezechilibrul risc-beneficiu arătat de probe în prezent contraindică alte injecții de rapel și sugerează ca cel puțin , injecțiile cu ARNm să fie retrase din programul de vaccinare a copiilor până când vor fi efectuate studii de securitate și de toxicologie adecvate. 
  Aprobarea de către agenția federală a vaccinurilor a vaccinurilor cu ARNm contra COVID-19 pe o bază de acoperire generală la scara întregii populații nu se baza pe o evaluare corectă a tuturor datelor din înregistrările pertinente și pe o considerare proporțională a riscurilor în raport cu avantajele. 
  Ținându-se cont de numărul important și bine documentat de efecte nedorite grave și a raportului prejudiciu/câștig inacceptabil de ridicat, noi  îndemnăm guvernele să aprobe un moratoriu mondial asupra produselor pe bază de ARNm modificat până ce toate întrebările pertinente privind cauzalitatea, ADN-ul rezidual și producerea aberantă de proteine vor fi rezolvate.”

Niciun comentariu: