luni, 12 septembrie 2016

Un ambasador japonez atacat de 5 rromi la Roma

Unde dai și unde crapă!

Presa italiană a relatat pe 9 septembrie că 5 „rom” au atacat un cuplu de japonezi în apropiere de gara Termini din Roma.



Pe camerele de luat vederi s-a putut vedea cum cei cinci delincvenți i-au înconjurat pe japonez și pe soția acestuia, cel mai solid dintre atacatori l-a luat de piept pe japonezul (ce părea cam firav), în timp ce un alt „rom” a încercat să-i smulgă geanta soției japonezului, aproape trântind-o la pământ. Încurajați de aparenta lipsă de reacție a japonezului, cei cinci atacatori i-au cerut acestuia borseta (cu telefonul și portofelul).
Dacă în prima etapă a atacului japonezul rămăsese imobil, el a contraatacat surprinzător când soția sa a fost atacată.Și a făcut-o foarte eficient, dat fiind că el era...campionul Japoniei la Ju Jitsu, Yoshihiko Kamo, Ambasadorul Japoniei în Emiratele Arabe. .

Campionul la Ju Jitsu a efectuat o rotație ca în filmele de acțiune, împărțind lovituri de picior și de pumni și sărind apoi cu agilitate. Doi dintre rom au reușit să fugă, ceilalți trei au fost însă duși de urgență la Policlinica Umberto I și au prognostic rezervat.
Japonezul a fost arestat sub acuzația de leziuni agravate.
Cam asta s-a scris pe pagina de Facebook a ” News 24 Roma”, care a depășit  14000 de retransmiteri pe rețeaua de socializare.
fotografii de pe You Tube si conf. Emirates News Agency, WAM


Există și comentatori care pun la îndoială știrea, pentru că fotografia care o însoțește este de la un eveniment sportiv .




***************************************************************************
La stiripesurse se dă această poză ca ilustrare a știrii- nu se specifică dacă e vorba chiar despre unul dintre rromii implicați în atacul de lângă gara Termini - dar ar putea fi.

Niciun comentariu: