vineri, 15 ianuarie 2016

Insultele nu duc la nimic bun

Jignirile nu au ținut loc de victorie în meciul Barcelona-Espanyol



Gerard Piqué și-a atras furia unui mare număr de spanioli după ce a pledat pentru independența Cataloniei. 
După cum știm deja, Catalonia este provincia spaniolă cu economia cea mai prosperă și de aceea o parte dintre catalani ar dori să se separe de Spania.  . Desigur că spaniolii nu doresc să-și vadă țara fărâmițată și nu văd cu ochi buni acest proiect.
Unde dai și unde crapă
Tensiunile au apărut și pe terenul de fotbal, unde s-a jucat miercuri meciul retur Espanyol- Barcelona, în cadrul cupei Spaniei la fotbal (Copa del Rey). După ce suporterii echipei Espanyol au fost iritați de postările făcute pe o rețea de socializare de către Gerard Piqué
, care îi ironizase oentru slaba prezență la meciul anterior, aceștia au crezut de cuviință să se răzbune jignind-o pe ...iubita jucătorului catalan, Shakira, care are o legătură stabilă cu acesta de cinci ani.

După ce au fost opriți de forțele de ordine să aducă pe stadion un cap de porc, pe care ar fi intenționat să-l arunce spre Gerard Piqué , suporterii echipei Espanyol au desfășurat bannere pe care scria „Shakira e a tuturor” și alte lucruri –pe care le putem pricepe chiar și fără traducere, dată fiind apropierea limbii române de catalană. Ei au mai făcut referiri și la legătura anterioară a cântăreței cu Antonio de la Rua, (cu care acesta se judecă în prezent  din motiv financiare). « Antonio de la Rua, totul a început cu tine » se putea citi pe un banner..
Toate acestea nu îi ]mpiedică pe cei doi să formeze un cuplu fericit, care are deja doi copii împreună.

Nici Lionel Messi nu a scăpat de aprecieri prea puțin măgulitoare, spunându-i-se în vestiar de către Alvaro Gonzalez că e ...pitic.(Are doar 1,70m).

Doar că insultele nu le-au adus nimic bun celor de la Espanyol. Ei au pierdut cu 2-0 meciul cu Barcelona, vor urma probabil sancțiuni pentru comportamentul jignitor, (despre care Gerard Piqué   s-a abținut să comenteze după meci), în timp ce Leo Messi se bucură liniștit de titlul  de cel mai bun jucător din lume, pe care l-a obținut până acum de 5 ori!(Balonul de aur).
Leo Messi este considerat de asemenea și unul dintre cei mai influienți oameni ai planetei și desfășoară activități susținute pe plan umanitar prin fundația sa , în sprijinul copiilor cei mai vulnerabili din lume și ca ambasador UNICEF.
Cel mai bun răspuns la insulte

Niciun comentariu: