luni, 3 noiembrie 2014

Nu credeţi în reclame

Cu toţíi suntem agresaţi pe aproape toate posturile tv de reclame care se repetă obsesiv, până ajungi să urăşti produsele la care se face reclamă.
Dar dacă în reclame mai sunt şi minciuni evidente...atunci ce să mai zic, capeţi o "încredere" deplină în afirmaţiile din reclamă.
Un mic exemplu:
Firma  Provident ne arată în imagini cum , cu ajutorul unui împrumut (cu dobândă mare, dar ce mai contează?) poţi să faci o maşină veche să arate ca o ...maşină Sport!


Mai concret,  vechea Dacia 1100 ruginită, a fost transformată prin vopsire în ...Dacia 1100 Sport (cea din imagine  fusese construită la vremea respectivă pentru Poliţia română).
Imaginile de jos sunt din reclama tv, în care maşina e prezentată cu acelaşi număr de înmatriculare, ca şi cum ar fi fort vorba despre unul şi acelaşi automobil.
Numai că, aşa cum vedem în imaginile de deasupra, este vorba de fapt de două maşini diferite: una este Dacia 1100, iar cealaltă (cea roşie) este Dacia 1100 Sport.

Prin urmare, nici chiar firma cu reclama nu a reuşit mare lucru cu un împrumut, ci a fost nevoită să folosească o altă maşină care să arate aşa cum ar trebui...

Concluziile le trage fiecare!



Niciun comentariu: